Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

openSUSE 11.4 έτοιμο για εγκατάσταση

Δοκιμάσαμε τη καινούρια σαύρα openSUSE 11.4 στην KDE έκδοση και έχουμε να πούμε τα καλύτερα λόγια!
Ταχύτητα, εντυπωσιακά γραφικά και ότι εφαρμογές χρειαστείτε στη διάθεσή σας.


Για όσους δεν κατάλαβαν, το openSUSE είναι μια GNU/Linux διανομή, ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα, όπως τα Windows 98,2000,XP,7,8 κλπ.

Μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από την επίσημη σελίδα της κοινότητας openSUSE . Για όσους θέλουν να κάνουν πρώτα μια δοκιμή, υπάρχει και η live έκδοση που τρέχει από το CD χωρίς να κάνει καμιά αλλαγή στον υπολογιστή σας. Επίσης οι πιο προχωρημένοι μπορούν να κάνουν παράλληλη εγκατάσταση διατηρώντας το παλιό τους λειτουργικό.

Για τις πρώτες ρυθμίσεις που θα χρειαστούν μετά την εγκατάσταση, θα βοηθήσει πολύ ο οδηγός του OSArena. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο forum της κοινότητας. Φυσικά είμαστε κι εμείς εδώ για όποια πληροφορία μπορούμε να δώσουμε.

__________________
Πηγές: forums.opensuse.org, opensuse.org, OSArena

1 σχόλια:

Woof είπε...

Να συμπληρώσω το εξής: Ποτέ δε πίστευα, όταν άρχισα να ασχολούμαι με το Gnu/linux ότι θα έβρισκα κάτι να ανταγωνιστεί σε ομορφιά το γραφικό περιβάλλον των Windows, αλλά είχα κάνει αυτό το συμβιβασμό για χάρη της λειτουργικότητας. Με την εγκατάσταση του openSUSE με γραφικό περιβάλλον KDE, διαπίστωσα το εξής:
Δεν είναι απλώς πιο λειτουργικό και εύκολο το περιβάλλον εργασίας μου, ούτε έχει να κάνει με την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει η χρήση και παραμετροποίησή του. Αυτή τη φορά, το γραφικό περιβάλλον είναι ανώτερο σε αισθητική, πολύ ποιο όμορφο από αυτό που προσφέρουν οι εκδόσεις των Windows των τελευταίων χρόνων.

Δημοσίευση σχολίου