Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Το νέο album του Φίλιππου Πλιάτσικα δωρεάν!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, μέλος των πάλαι ποτέ Πυξ Λαξ,  αποφάσισε να δώσει δωρεάν μέσω διαδικτύου τα τραγούδια του νέου του album "Την αλήθεια να πω", σε συνεργασία με το in.gr και την δισκογραφική του εταιρία MINOS-EMI!

Μια πολύ σωστή κίνηση εν μέσω κρίσης. Επιτέλους κάποια εταιρία κατάλαβε το πλεονέκτημα σε θέμα προώθησης, που παρέχει το διαδίκτυο. Άλλωστε ως γνωστών, η πλειοψηφία των καλλιτεχνών, πληρώνονται από τις εμφανίσεις τους και όχι τις πωλήσεις τους.

Να τονίσουμε, ότι σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει το παρακάτω κείμενο, δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αρκετοί Έλληνες καλλιτέχνες διαθέτουν συστηματικά τις δουλειές τους μέσω διαδικτύου (δείτε πχ εδώ). Επίσης είναι μια προσφιλή τεχνική προώθησης για του Αμερικάνους rappers να δίνουν mixtapes με αδημοσίευτα τραγούδια τους, δωρεάν στο κοινό. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα, από καλλιτέχνη του βεληνεκούς του Πλιάτσικα.

Αντιγράφουμε το κείμενο από το in.gr:


Σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στα γραφεία του ΔΟΛ, παρουσιάστηκε ο πρωτοποριακός τρόπος διάθεσης του νέου άλμπουμ, του Φίλιππου Πλιάτσικα "Την Αλήθεια να Πω", ο οποίος αποτελεί καινοτομία καθώς η δισκογραφική εταιρεία MINOS-EMI, σε συνεργασία με τον δημιουργό, τον διαθέτουν δωρεάν μέσω διαδικτύου, in.gr.
Είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται με αυτόν τον τρόπο, ολόκληρος δίσκος με την αισιόδοξη σκέψη να βαδίσουν κι άλλοι δημιουργοί στο δρόμο που άνοιξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.
Ετσι, από σήμερα, 25 Νοεμβρίου έως και 15 Δεκεμβρίου μέσα από τις σελίδες του in.gr, οι επισκέπτες μπορούν να ακούν αποσπάσματα από το νέο άλμπουμ του Φ.Πλιάτσικα "Την αλήθεια να πω", να το κατεβάζουν εντελώς δωρεάν σε μορφή mp3, αλλά και να παίρνουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο πλούσια δώρα. 
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το άλμπουμ. 
Στη σελίδα μπορεί ακόμα ο επισκέπτης να δει το βίντεο του καλλιτέχνη με την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο "in.gr Μουσική" και "in.gr Τεχνολογία" και αφορά στο νέο άλμπουμ. 
Υποστηρικτής της ενέργειας αυτής, είναι η Amstel.gr, στο site της οποίας είναι διαθέσιμη η εναλλακτική έκδοση του ομότιτλου τραγουδιού "Αλήθεια να πω". 


Πηγή: in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου