Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Google's true face...?

Ακούγοντας την λέξη google φαντάζομαι ότι όλοι λέμε από μέσα μας "ευτυχώς που υπάρχει κ αυτή"...
Είναι ίσως απ τις πιο αγαπητές εταιρείες παγκοσμίως... Δείτε όμως το επόμενο βιντεάκι και ίσως σκεφτείτε κάπως διαφορετικά....THE BEAST FILE: GOOGLE ('HUNGRY BEAST', ABC TV) from Hungry Beast on Vimeo.


Δείτε και αυτό

ΥΓ: Εγώ πάντως σε αγαπώ ακόμα καλή μου Google.....

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Δούρειος Ήχος 18-3-2010 τηλεφώνημα στη Γερμανία

Στην εκπομπή Δούρειος Ήχος του Τζίμη Πανούση (ράδιο Θέμα 88,9 FM), το τηλεφώνημα της Πέμπτης ήταν στον ραδιοφωνικό ανταποκριτή από τη Γερμανία, ο οποίος μας εξηγεί λίγο τη γνώμη τον Γερμανών για του Έλληνες


    Δούρειος Ήχος 18/3/2010 τηλεφώνημα  by  morpheus_stefanos

Ακολουθεί  απομαγνητοφώνηση από τον adonis3:

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

No Money, Yes Honey


Κι όμως, υπάρχει ζωή και μετά την κρίση! Και όμως, υπάρχει ζωή και χωρίς το οικονομικό άγχος. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το κίνημα zeitgeist και θα το αποδείξει από τις 12 μέχρι τις 14 Μαρτίου όταν οι εκπρόσωποι του θα συναντηθούν για την 3η παγκόσμια ημέρα ZDay Made in Greece. Επειδή μπορούμε να ζήσουμε κι αλλιώς-πολύ αλλιώς όμως...

                                       Της Τατιάνας Οικονομίδου

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Αποκάλυψις feat. gadfly - Αν είμαστε ένοχοι

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Νέα σειρά δενδροφυτεύσεων

Νέα σειρά δενδροφυτεύσεων ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ σε συνεργασία με διάφορους φορείς μέσα στον Μάρτιο...
Στις 14 Μαρτίου θα λάβει χώρα η δενδροφύτευση 40.0000 δέντρων στον Κοκκιναρά με την οποία θα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της νότιας πλευράς του Πεντελικού όρους. Συνολικά 180.000 δέντρα σε έκταση 4000 στρεμμάτων πήραν τη θέση τους στην καμένη γη.

Στην συνέχεια στις 21 Μαρτίου θα γίνει δενδροφύτευση στην περιοχή  Νταού Πεντέλης δίπλα από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου θα φυτευθούν συμβολικά 10.000 δέντρα.

Επίσης την Κυριακή 21 Μαρτίου ο δήμος Καβάλας, ο ραδιοφωνικός σταθμός ALPHA RADIO 88,6 και ο ΣΚΑΪ συνδιοργανώνουν δεντροφύτευση στην περιοχή Άσπρη Άμμος.
Θα φυτευτούν 5.000 φυτά σε περιοχή κοντά στην Καβάλα και στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος περιαστικού πρασίνου.
Εκείνη την ημέρα, οι εθελοντές θα φυτέψουν τα δεντρίλλια αλλά θα κάνουν και συντήρηση σε παλαιότερες δεντροφυτεύσεις. 


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Η ώρα της Γης 2010...

Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010, εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο, σε εκατοντάδες πόλεις και χωριά, αναμένεται να σβήσουν τα φώτα των σπιτιών τους για μια ώρα συμμετέχοντας στο συμβολικό κάλεσμα της Ώρας της Γης.
Η μεγαλειώδης συμμετοχή των Ελλήνων το 2009 γεννά μεγάλες προσδοκίες και για αυτή την χρονιά. Εκτιμάται ότι πέρυσι περισσότερα από ένα εκατομμύριο νοικοκυριά σε ολόκληρη την Ελλάδα σκοτείνιασαν κατά την Ώρα της Γης, στέλνοντας ένα «εκτυφλωτικό μήνυμα» κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

This too shall pass από τους Ok Go

Οι «Ok Go» είναι ένα rock συγκρότημα απ' το Chicago και δημιουργήθηκε το 1998.
Το καινούριο τους βιντεάκι γυρίστηκε σε μία μόνο συνεχόμενη λήψη χωρίς καθόλου μοντάζ... Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες προετοιμασίας  φυσικά για να βγει το αποτέλεσμα που θα δείτε....
Το «This Too Shall Pass», λοιπόν, όπως το εμπνεύστηκαν οι «Ok Go»…

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

copy? right! exclusive collection out now!

Η πρώτη συλλογή του Anticopyright_gr είναι έτοιμη!
Μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ

Περιέχει τραγούδια από τους καλλιτέχτες ONE DROP FWD, DIRECT CONNECTION, ALCALICA, FUNDRACAR, ATIKO MINUS, DUB RIOTS, PROFESSOR SKANK, MOCA JUNIORS, FLOWJOB, DURA & SPANDA BOY