Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

5 παιχνίδια στη τιμή που θέλετε


Θυμάστε το παιχνίδι Machinarium που είχαμε παρουσιάσει παλιότερα; Τώρα, μαζί με 4 ακόμα υπέροχα παιχνίδια, συνασπίζονται και κυκλοφορούν όλα μαζί σε μία ενιαία τιμή που εσείς αποφασίζετε!

Συγκεκριμένα το όλο εγχείρημα είναι μια κίνηση της "The Humble Indie Buble". Η εταιρία, προσφέρει πέντε indie παιχνίδια από ανεξάρτητες εταιρίες και αφήνει τον αγοραστή να επιλέξει το ποσό που θα δωρίσει στους δημιουργούς. Τα παιχνίδια δεν έχουν DRM - περιορισμούς στην αντιγραφή, άρα μπορείτε να τα κατεβάσετε, αποθηκεύσετε, να τα δώσετε στους φίλους σας, να τα κρατήσετε σαν αρχείο και να τα εγκαταστήσετε όσες φορές θέλετε. Από τη στιγμή που θα κάνετε την προσφορά σας, σας δίνεται μία διεύθυνση από όπου κατεβάζετε τα παιχνίδια, όσες φορές θέλετε για ότι λειτουργικό σύστημα θέλετε.

Μια πολύ καλή κίνηση προώθησης για τα παιχνίδια, αλλά και "τίμια" και ειλικρινή απέναντι στον χρήστη.

Να σημειώσουμε τέλος ότι τα παιχνίδια παίζουν σε Windows, Mac και Linux.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην σελίδα της εταιρίας.

Υ.Γ. Όποιος δε θέλει να κάνει προσφορά, μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς και θα σου δώσουμε όποιο παιχνίδι θέλει.

Πηγή: unregistered.gr

3 σχόλια:

Παύλος Σ. είπε...

Το παιχνίδι Osmos καλό φαίνεται. Είναι όμως τόσο εύκολο όσο μοιάζει; Γιατί έχω ακούσει, πως ακόμα και ανίκανοι χειριστές μπορούν να αντεπεξέλθουν με περισσή άνεση στις "δυσκολίες" του παιχνιδιού. Α και κάτι τελευταίο: σε ποιον θα απευθυνθώ για να μου δώσετε όποιο παιχνίδι θέλω;

Woof είπε...

Γνωρίζω έναν χειριστή που δε μπόρεσε να ανταπεξέλθει και τα παράτησε!
Αν θέλεις κάποιο παιχνίδι μπορείς να μας δώσεις το mail σου ή να μας στείλεις mail στο μπλογκ (αριστερά πάνω -> Επικοινωνία)

lunatic είπε...

Εγώ τέλειωσα το Machinarium πριν λίγο... Φοβερό παιχνιδάκι... Μου βγαλε την πίστη να το τερματίσω...

Δημοσίευση σχολίου