Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

TrackMania Nations

Η τελευταία Μανία! Ακόμα και αν δε σας αρέσουν τα παιχνίδια ράλυ, αυτό σίγουρα θα το παίξετε!
Το TrackMania Nations είναι δωρεάν και μπορείτε να το παίξετε σόλο ή διαδικτυακά με παίκτες από διάφορες χώρες του κόσμου. Το παιχνίδι καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού το αμάξι κινείται σαν τηλεκατευθυνόμενο, και η πίστα απαιτεί μεγάλα άλματα και οδήγηση μέσα από κάθετες σπείρες!

Παίζοντας σόλο έχετε 90 συνολικά πίστες στη διάθεσή σας, με τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας Αρχάριος-Έμπειρος-Πεπειραμένος. Αυτά φυσικά λειτουργούν μόνο σαν προπόνηση για το πραγματικό παιχνίδι που διαδραματίζεται στο διαδίκτυο. Λαμβάνεται έπαινο ακόμα και αν καταφέρετε να τελειώσετε την πίστα και πιστέψτε με - οι περισσότεροι παίκτες δεν τερματίζουν!

Πάρτε όμως μια γεύση από το παιχνίδι πρώτα:

Για να ξεκινήσετε να παίζετε με άλλους, αρκεί να φτιάξετε ένα λογαριασμό (κάτι το οποίο γίνεται μέσα στο παιχνίδι) όπου επιλέγετε όνομα και την ελληνική σημαία. Τα στατιστικά κάθε χώρας εμφανίζονται στην αρχική οθόνη, οπότε κάντε μας περήφανους!

Τέλος, κάθε φορά που τρέχετε το παιχνίδι, αυτό κατεβάζει ενημερώσεις ώστε να έχετε την τελευταία έκδοση (απαραίτητο για παιχνίδι στο διαδίκτυο). Εσείς, μπορείτε να το κατεβάσετε κατ' ευθείαν από τη σελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ ή αν προτιμάτε τα torrent, πατώντας εδώ (το αρχείο είναι σχετικά μικρό ~ 270 mb).

Καλά τρεξίματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου