Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόγραμμα σχεδίασης 3d … για “πρωτάκια”!

Ο δημιουργός των γνωστών σχεδιαστικών 3d προγραμμάτων, AutoCAD και 3ds Studio Max, έφτιαξε και ένα πιο φιλικό για κάθε χρήστη.

Στο Autodesk Homestyler μπορείτε να σχεδιάσετε το γραφείο σας χωρίς κάποια ιδιαίτερη γνώση ανάλογων προγραμμάτων (μέχρι και εγώ τα κατάφερα!). Μπορείτε να δημιουργήσετε από την αρχή την κάτοψη του δωματίου σας προσθέτοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και στην συνέχεια να τοποθετήσετε τα έπιπλα. Το πρόγραμμα διαθέτει μεγάλη ποικιλία έτοιμων αντικειμένων έτσι ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτά που αντιστοιχούν στα δικά σας ή σε αυτά που σκοπεύετε να αγοράσετε.

Ο τρόπος είναι ο πλέον συνηθισμένος και απλός: drag ‘n’ drop. Από τις κατηγορίες που βλέπετε δεξιά επιλέγετε την ανάλογη (πχ γραφείο), έτσι ώστε να σας παρουσιάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές (γραφεία σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα). Διαλέγετε με τον κέρσορα αυτό που επιθυμείτε και το τοποθετείτε στο κατάλληλο σημείο. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία για όλα τα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα που θέλετε να υπάρχουν στον χώρο σας. Μόλις το δωμάτιο είναι έτοιμο μπορείτε να εκτυπώσετε την δισδιάστατη ή την τρισδιάστατη απεικόνιση και να συμβουλευτείτε τον υπάλληλο του καταστήματος από όπου θα αγοράσετε τα έπιπλα σας.
Καλή επιτυχία!

_______________
Πηγή Unregistered.gr

1 σχόλια:

lunatic είπε...

Ας τελειώσει αυτή η ριμάδα η εξεταστική και θα το δοκιμάσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Δημοσίευση σχολίου